Khamis, Februari 11, 2010

Aku nak jual Jintu. Tapi harga yang kedai kereta terpakai letak, tak menarik sangat. Tak boleh nak kaver pinjaman. Aku kena tambah lagi beberapa ribu.


Ribu, di manakah kau ribu?

7 ulasan:

eddie dewanaga berkata...

nak tolak jintu, lu nak angkat apa pulak..?

kalaulah ribu2 tu boleh korek dari games fb, gua dah tentu boleh tolong lu, saving gua dalam game 'band of heroes' ada 1.5 million.

hasil rampasan harta nazi, gaji dan elaun bertempur luar negara, claim duit hospital, dan bantu beberapa unit lain dalam operasi khas dan sulit.

gila kaya bro, tapi itu himpunan saving dari unit gua yg 14 orang tu.

CikSembang berkata...

kalau mcm tu, sabar lah dulu..

tapai berkata...

Lu takyah jual la jintu buruk kau tu. Kau tinggalkan je tepi jalan. Esok lusa, kalau hilang, kau buat report. Kemudian boleh kau claim insurans.

Licik tak?

kingbinjai berkata...

bonus dude bonus

Princess Liyana berkata...

he he he..mana nak cr ek :P

Ayah berkata...

Kalau berhalangan tu, simpan dulu la niat tu, sampai kecapaian yang tidak melelahkan malah merugikan..

Patience Has Its Virtue...

saudagar gaRAM.. berkata...

lu simpan lagi 30 tahun,baru jual..

tagkan as vintage car masa tu..
perghhh...

Catat Ulasan



RM20 (termasuk harga pos dalam Malaysia).
klik gambar untuk info.